Våre høyeste gullpriser

Prisene under viser vår høyeste pris for den aktuelle karat per gram.

24 Karat_____________350,- per gram

23 Karat_____________270,- per gram

22 Karat_____________255,- per gram

20 Karat_____________228,- per gram

18 Karat_____________215,- per gram

14 Karat_____________175,- per gram

10 Karat_____________107,- per gram  

  9 Karat_____________105,- per gram

Bestill gullkonvolutt!

Gullklokke

Det påløper et verdivurderings gebyr på opptil 30 kr per gram for gull du sender inn til oss. Store deler av dette beløpet er for å dekke forsikringen som dine gjenstander har under postgang som er dekket av oss for inntill 100 000 kroner.

Ønsker du å selge mer enn 300 gram ønsker vi at du kontakter vår kundeservice på enten mail eller telefon. Det samme gjelder for 24 karat investeringsgull på større mengder enn 30 gram.

Vi ønsker at det skal være enkelt og smidig for deg som kunde. Når du bestiller en gullkonvolutt vil du få et passord som du kan brukte for å gå inn på kundeportalen. Her finner du mer informasjon, og ikke minst en oversiktlig tabell over alle våre priser så du enkelt kan se selv hvor mye vi vil betale for dine gull gjenstander.

Du kan alltid gå på kontakt oss siden hvis du har noen spørsmål. Der finner du en måte å kontakte oss på som passer deg best.

Dette er noen grunner til hvorfor du skal selge til GullABC.no:
  1. Forsikret frakt: no forsiker dine gjenstander. Fra du har levert returkonvolutten hos post til vi har mottatt den så er dine gjenstander forsikret for opp til 100 000 kroner.

  2. Rask utbetaling: Det første vi gjør etter å ha gjort en verdivurdering av ditt gull er å overføre pengene til din konto. Dette kan bli så raskt som samme dag vi får forsendelsen.

  3. Angre rett: Du har selvfølgelig full angrerett hos GullABC.no. Skulle du angre deg så har du 14 dagers returrett.

  4. Godkjent av politi og Justervesenet: Det er en trygghet for deg at vi har godkjennelse fra politiet. Det er også en trygghet for deg at vi har godkjente presisjonsvekter som er godkjente av Justervesenet.
Gull smykker