Det skal være trygt, raskt og enkelt å selge gull 

GullABC.no skal være trygt, raskt og enkelt – hver gang.
Vi i GullABC.no har solid kompetanse innenfor sikkerhet og har stort fokus på personvern og informasjonssikkerhet. Dette kombinerer vi med en analysemaskin av aller høyeste kvalitet – den er svært rask og presis og har nøyaktige presisjonsvekter godkjent av Justervesenet.

Med sikkerheten på plass kan vi også fokusere mer på god effektivitet. Vi jobber kontinuerlig med effektiviteten hos oss, noe som fører til en rask prosess. Vi kan dessuten alltid tilby deg konkurransedyktige priser helt i toppsjiktet på landsbasis.

Bestill gullkonvolutt!

Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og fornøyd når du selger gull til oss. Derfor har vi et meget sterkt fokus på diskresjon. Den informasjonen du gir oss i kontaktskjemaet vil kun bli benyttet for at vår kommunikasjon og selve transaksjonen skal foregå på en smidig måte, og informasjonen vil aldri bli delt videre til noen andre.

Gullet du selger til oss kan vi garantere at vil bli smeltet om, men selvfølgelig ikke før det har gått minimum 14 dager. Du som kunde har nemlig full rett til å angre på handelen innenfor denne tidsperioden. Etter 14 dager forbeholder vi oss retten til å smelte om gullet og vi kan da også garantere at dine personlige smykker eller gjenstander ikke vil bli å finne igjen i et sekundærmarked eller i et bruktmarked.

Lommeur gull